rtAudio errors with github version

Hi All
Just a quick query, is anyone having trouble with rtAudio errors for builds using the latest github version?
I am getting

  
  
  
Build allAddonsExample of project allAddonsExample with configuration Debug  
  
CompileC build/allAddonsExample.build/Debug/allAddonsExample.build/Objects-normal/i386/main.o src/main.cpp normal i386 c++ com.apple.compilers.gcc.4_2  
cd /Users/will/Desktop/openframeworks-007/apps/addonsExamples/allAddonsExample  
setenv LANG en_US.US-ASCII  
/Developer/usr/bin/gcc-4.2 -x c++ -arch i386 -fmessage-length=0 -pipe -Wno-trigraphs -fpascal-strings -fasm-blocks -O0 -mfix-and-continue -ftree-vectorize -msse3 -mssse3 -Wno-deprecated-declarations -Wno-invalid-offsetof -gdwarf-2 -I/Users/will/Desktop/openframeworks-007/apps/addonsExamples/allAddonsExample/build/allAddonsExample.build/Debug/allAddonsExample.build/allAddonsExampleDebug.hmap -F/Users/will/Desktop/openframeworks-007/apps/addonsExamples/allAddonsExample/bin -F/Users/will/Desktop/openframeworks-007/apps/addonsExamples/allAddonsExample/../../../libs/glut/lib/osx -I/Users/will/Desktop/openframeworks-007/apps/addonsExamples/allAddonsExample/bin/include -I../../../libs/openFrameworks -I../../../libs/openFrameworks/3d -I../../../libs/openFrameworks/app -I../../../libs/openFrameworks/communication -I../../../libs/openFrameworks/events -I../../../libs/openFrameworks/gl -I../../../libs/openFrameworks/graphics -I../../../libs/openFrameworks/math -I../../../libs/openFrameworks/sound -I../../../libs/openFrameworks/types -I../../../libs/openFrameworks/utils -I../../../libs/openFrameworks/video -I../../../libs/freetype/include -I../../../libs/freetype/include/freetype2 -I../../../libs/poco/include -I../../../addons -I../../../libs/glew/include/GL -I../../../libs/assimp/include -I../../../libs/assimp/include/Compiler -I../../../libs/fmodex/include -I../../../libs/freeimage/include -I../../../addons/ofxOpenCv/libs/opencv/include -I/Users/will/Desktop/openframeworks-007/apps/addonsExamples/allAddonsExample/build/allAddonsExample.build/Debug/allAddonsExample.build/DerivedSources/i386 -I/Users/will/Desktop/openframeworks-007/apps/addonsExamples/allAddonsExample/build/allAddonsExample.build/Debug/allAddonsExample.build/DerivedSources -D__MACOSX_CORE__ -lpthread -include /var/folders/5d/5dPrCocJGYCKv4N3AHKU7E+++TI/-Caches-/com.apple.Xcode.501/SharedPrecompiledHeaders/Carbon-bdepiabbdygcnffnujmjwcyylotl/Carbon.h -c /Users/will/Desktop/openframeworks-007/apps/addonsExamples/allAddonsExample/src/main.cpp -o /Users/will/Desktop/openframeworks-007/apps/addonsExamples/allAddonsExample/build/allAddonsExample.build/Debug/allAddonsExample.build/Objects-normal/i386/main.o  
  
In file included from ../../../libs/openFrameworks/sound/ofSoundStream.h:10,  
                 from ../../../libs/openFrameworks/ofMain.h:50,  
                 from /Users/will/Desktop/openframeworks-007/apps/addonsExamples/allAddonsExample/src/main.cpp:1:  
../../../libs/openFrameworks/sound/ofRtAudioSoundStream.h:5:21: error: RtAudio.h: No such file or directory  
In file included from ../../../libs/openFrameworks/sound/ofSoundStream.h:10,  
                 from ../../../libs/openFrameworks/ofMain.h:50,  
                 from /Users/will/Desktop/openframeworks-007/apps/addonsExamples/allAddonsExample/src/main.cpp:1:  
../../../libs/openFrameworks/sound/ofRtAudioSoundStream.h:42: error: 'RtAudioStreamStatus' has not been declared  
  
  
  

in there from the AllAddonsExample, for instance, after no changes were made.
I checked and the rtAudio file seems to be there in the libs > rtAudio > libs folder of the latest oF structure?
Maybe this is a temporary problem… any ideas? Done the usual cleans etc
thanks!
sacculi

yes, i’m getting these errors, downloaded today.

experimental branch compiles fine though (007)

it should be fixed now