ofTrueTypeFont on oF081 with Xcode 6

I got some problem by using ofTrueTypeFont on oF v0.8.1 with Xcode6.
Even though I selected the building SDK as 10.9, build is failed with some errors as follows.
Could you tell me how to solve it?

"_FT_New_Face", referenced from:
  ofTrueTypeFont::loadFont(std::string, int, bool, bool, bool, float, int) in openFrameworksDebug.a(ofTrueTypeFont.o)
 "_FT_Set_Char_Size", referenced from:
  ofTrueTypeFont::loadFont(std::string, int, bool, bool, bool, float, int) in openFrameworksDebug.a(ofTrueTypeFont.o)
 "_FT_Get_Char_Index", referenced from:
  ofTrueTypeFont::loadFont(std::string, int, bool, bool, bool, float, int) in openFrameworksDebug.a(ofTrueTypeFont.o)
"_FT_Load_Glyph", referenced from:
  ofTrueTypeFont::loadFont(std::string, int, bool, bool, bool, float, int) in openFrameworksDebug.a(ofTrueTypeFont.o)
 "_FreeImage_Initialise", referenced from:
  ofInitFreeImage(bool) in openFrameworksDebug.a(ofImage.o)
"_FT_Render_Glyph", referenced from:
  ofTrueTypeFont::loadFont(std::string, int, bool, bool, bool, float, int) in openFrameworksDebug.a(ofTrueTypeFont.o)
"_FreeImage_DeInitialise", referenced from:
  ofInitFreeImage(bool) in openFrameworksDebug.a(ofImage.o)
"_FT_Init_FreeType", referenced from:
  ofTrueTypeFont::initLibraries() in openFrameworksDebug.a(ofTrueTypeFont.o)
"_FT_Done_Face", referenced from:
  ofTrueTypeFont::loadFont(std::string, int, bool, bool, bool, float, int) in openFrameworksDebug.a(ofTrueTypeFont.o)
"_FT_Done_FreeType", referenced from:
  ofTrueTypeFont::finishLibraries() in openFrameworksDebug.a(ofTrueTypeFont.o)
ld: symbol(s) not found for architecture i386
clang: error: linker command failed with exit code 1 (use -v to see invocation)

Yepp, this is fixed on the github master branch, but the fix hasn’t made its way to the packaged download yet.

You just need to replace a file, more about that in this related post

@admsyn It works! Thank you for your reply and advice!