Errors on shader setup (failed creating GL_VERTEX_SHADER shader)

Hi!!
I-ve compiled the imageSequenceExample but getting these errors when the windows shows up and i get a black screen.

[ error ] ofShader: setupShaderFromSource(): failed creating GL_VERTEX_SHADER shader
[ error ] ofShader: setupShaderFromSource(): failed creating GL_VERTEX_SHADER shader
[ error ] ofShader: setupShaderFromSource(): failed creating GL_VERTEX_SHADER shader
[ error ] ofShader: setupShaderFromSource(): failed creating GL_VERTEX_SHADER shader
[ error ] ofShader: setupShaderFromSource(): failed creating GL_VERTEX_SHADER shader
[ error ] ofShader: setupShaderFromSource(): failed creating GL_FRAGMENT_SHADER shader
[ error ] ofShader: setupShaderFromSource(): failed creating GL_FRAGMENT_SHADER shader
[ error ] ofShader: setupShaderFromSource(): failed creating GL_FRAGMENT_SHADER shader
[ error ] ofShader: setupShaderFromSource(): failed creating GL_FRAGMENT_SHADER shader
[ error ] ofShader: setupShaderFromSource(): failed creating GL_FRAGMENT_SHADER shader
[ error ] ofShader: setupShaderFromSource(): failed creating GL_VERTEX_SHADER shader
[ error ] ofShader: setupShaderFromSource(): failed creating GL_FRAGMENT_SHADER shader
[ error ] ofShader: bindDefaults(): trying to link GLSL program, but no shaders created yet
[ error ] ofShader: bindDefaults(): trying to link GLSL program, but no shaders created yet
[ error ] ofShader: bindDefaults(): trying to link GLSL program, but no shaders created yet
[ error ] ofShader: bindDefaults(): trying to link GLSL program, but no shaders created yet
[ error ] ofShader: bindDefaults(): trying to link GLSL program, but no shaders created yet
[ error ] ofShader: linkProgram(): trying to link GLSL program, but no shaders created yet
[ error ] ofShader: linkProgram(): trying to link GLSL program, but no shaders created yet
[ error ] ofShader: linkProgram(): trying to link GLSL program, but no shaders created yet
[ error ] ofShader: linkProgram(): trying to link GLSL program, but no shaders created yet
[ error ] ofShader: linkProgram(): trying to link GLSL program, but no shaders created yet
[ error ] ofShader: bindDefaults(): trying to link GLSL program, but no shaders created yet
[ error ] ofShader: linkProgram(): trying to link GLSL program, but no shaders created yet

Im tinkering with a snapdragon800 board, i-m pretty sure that its not opengles3 capable, can it be a problem

edit> all opengles tests like glxgears, glmark2-es2, etc are running well using HW acceleration so i think its just a code problem :wink:

Solved by applying: https://github.com/openframeworks/openFrameworks/commit/9d9dfa4c85d142d1ecdfb01bcaeba38fb4799fe7 :heart:

what version of OF are you using?

hi Arturo,
my last merge was with 0.9.0. Imma get the 0.9.2 :grin: