007 & Lion ?

Hi there,
I tried to compile some examples from 007 as my first steps into OF on my Lion 10.7.3

nothing worked fine :-/ which, obviously, makes me thinking about the fact I probably forgot something.

I noticed that :

  • errors came from ofQuickTimeGrabber.cpp and ofQuickTimePlayer.cpp
  • in the target Linked Frameworks & Libraries, there is openFrameworksDebug.a in all those provided XCode projects but it is red, which means it cannot be found.

anyone?
I have to say that: it works with all stuff related to iOS target (the other distrib of folders available on the download page)

Answering to myself for reference in case of other people have got that too.

http://www.openframeworks.cc/setup/xcode/, at the bottom
It is taken from this-blog

it works.

I have this same problem, only after bumping OS X from 10.7.1 to 10.7.3. Some projects that used to work with 10.7.1 are no longer working in 10.7.3. I get the same errors as you show in you myErrors.png image.

No fix from me yet. But, I’m looking at it. Anyone else have any luck resolving this?

I should note that I have set the projects and targets to 10.6. And, again, these projects worked before the upgrade.

Best,
Kyle

I just posted something before your post to answer to myself and it cannot be displayed … strange.
Here it is :

Answering to myself for reference in case of other people have got that too.

http://www.openframeworks.cc/setup/xcode/, at the bottom
It is taken from this-blog

it works.

Gluon,

Thanks for pointing that out. I had already done that. But, since you got your setup working, it made me recheck at my errors. It turns out that I had already fixed the Quicktime error and was dealing with something unrelated. My project is now compiling fine on 10.7.3.

Thanks,
Kyle

yep here too
everything is now ok